Reactie Waterschap

Geachte heer/mevrouw,

Waterschap Noorderzijlvest ontving deze week een open brief van de Beweging Recreatie Paterswoldsemeer. Zij vraagt hierin onder andere meer aandacht te schenken aan de recreatieve en economische belangen rond het Paterswoldsemeer. Ook is een petitie opgesteld die steun krijgt van vertegenwoordigers uit de recreatie- en horecasector en van tal van omwonenden.

Wij nemen deze signalen serieus. Waterschap Noorderzijlvest is een overheid die midden in de samenleving staat. Dit betekent dat wij de inwoners van ons gebied willen blijven betrekken bij de uitvoering van onze taken. Daarom krijgt de bijeenkomst van 24 februari aanstaande een ander
karakter.

Wat ons betreft gaat het maandagavond niet zozeer over het ‘hoe en waar’ van de maatregelen voor de korte termijn. Daarentegen vormt de strekking van de petitie het belangrijkste gespreksonderwerp. Bert Middel, onze dijkgraaf (voorzitter van het waterschapsbestuur), reageert op de petitie en gaat daarna graag met u in gesprek.

U bent vanaf 19.00 uur welkom in De Rietschans, Meerweg 221 in Haren. Om 19.30 uur beginnen we. Wij hopen u maandagavond aanstaande te begroeten.

Met vriendelijke groet,

Het Dagelijks Bestuur van Waterschap Noorderzijlvest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *